Уредништво

Моје име је Ања Ковачевић и ученик сам III9 разреда. Члан сам новинарске секције и хора. Веома сам заинтересована за информатику и математику, а посебно за информационе технологије. У слободно време се бавим WEB дизајном и програмирањем. Подигла сам и дизајнирала овај блог. Моја улога јесте административна- водим, пишем и уређујем блог уз помоћ својих колега новинара. Наша замисао јесте да ово буде место на ком се може видети све: од великих и битних дешавања попут Дана школе, до свакодневних активности ученика и професора у току и ван наставе. Ово је место на ком се можете, пре свега, информисати, али служи и за разоноду и забаву. Моја прва и велика љубав јесте писање и журналистика, те је вођење и писање овог блога прави начин да искажем себе.

 

 

 

 

 

Ја сам Вукашин Анђелковић, ученик  Гимназије ,,Светозар Марковић“.
Члан сам новинарске секције и драмске секције на енглеском језику. Моја улога у новинарској секцији је графички дизајнер. Радим као технички и графички уредник на школском часопису.
Када нисам у школи, у слободно време бавим се такође графичким дизајном. Волим да цртам, правим разне слике и илустрације. Направио сам три популарне апликације за Андроид које мењају стил иконица. Такође се бавим и графиком за игрице.

 

 

 

 

 

 

Ја сам Марко Марић и идем у први разред наше Гимназије. Члан сам новинарске секције и драмске секције на енглеском. Такође сам члан ученичког парламента и координатор сам за прве разреде. Иначе сам јутјубер, снимам нешто више од годину дана разне типове клипова, попут скечева и лајфстајл клипова. Пишем песме и прозу од четвртог разреда основне школе. Слао сам своје радове на разне конкурсе и једна моја прича је изашла у ,,Зборнику стваралаштва младих Србије и дијаспоре“. Неколико мојих чланака изашли су у часописима попут часописа ,,Чувари природе“.  Заинтересован сам за биологију и планирам да упишем медицину. У слободно време волим да глумим и певам, и, наравно, један сам од едитора овог блога!

 

 

 

 

 

Моје име је Катарина Перовић. Ученица сам првог разреда Гимназије „Светозар Марковић“ и члан новинарске секције. Моја улога у секцији је новинар. Aмбициозна сам и велики сам оптимиста. У слободно време волим да идем у теретану. Сваке године се такмичим из српског језика и биологије, добра сам у томе и то ме интересује. Такође, волим музику.

 

 

 

 

 

 

 

 

Зовем се Дуња Павлица. Ишла сам у Основну школу „Лаза Костић“, била сам члан новинарске и литерарне секције. Моја улога на секцији је новинар. Волела бих да се бавим спортским новинарством. Умем да будем креативна, па се по некад у слободно време бавим уметношћу. Волим да путујем. Решења за сваки проблем налазим у музици и моторима.

 

 

 

 

 

 

 

Зовем се Милица Гојковић. Ученица сам I-9, Гимназије „Светозар Марковић“. Члан сам новинарске секције. Моја улога у секцији је новинар. Писање је моја велика љубав и начин да искажем оно што осећам, а плашим се да кажем. Интересује ме писање о моди, спорту, путовању… Играм фолклор већ 10 година и то је нешто што много волим. У слободно време фотографишем.

 

 

 

 

 

 

 

Зовем се Андреј Хложан. Ученик сам  III8, Гимназије ,,Светозар Марковић“ . У новинарској секцији сам фотограф. Моја велика страст је фотографија и планирам да упишем фотографију на Академији уметности у Новом Саду. Фотографију волим зато што могу да бележим неке необичне тренутке из живота. Волим музику и волим да путујем.

 

 

 

 

 

 

 

Зовем се Томислава Николић и идем у први разред Гимназије ,,Светозар Марковић“. Гимназију сам уписала да бих даље развила своја интересовања, како за природне, тако и за друштвене науке. Пре уписивања била сам фасцинирана бројним активностима које пружа управо наша Гимназија. Непосредно након уписа прикључила сам се новинарској секцији у саставу наше школе за коју сам сазнала од стране моје професорке српског језика Милене Маричић. На новинарској секцији развила сам интересовање за писање и само новинарство. Поред новинарске секције, сазнала сам и створила велику љубав за пружање прве помоћи. Прва помоћ омогућила ми је да упознам бројне фасцинантне људе и постанем члан Црвеног крста Новог Сада.

 

 
 
 

 

 

Ја сам Анабела Хорват. Ишла сам у Основну школу „Лаза Костић“, где сам била члан хора, новинарске и драмске секције. Сада сам ученица Гимназије „Светозар Марковић“, у којој сам члан хора и новинарске секције. Моја улога на секцији је новинар. Музика ме релаксира. Интересује ме медицина и волела бих да се бавим њоме. Веома сам позитивна и радознала особа.

 

 

 

 

 

 

Зовем се Милица Томић. Ишла сам у  Основну школу ,,Јован Поповић“ где сам била члан библиотечке и драмске секције. Сада идем у Гимназију ,,Светозар Марковић“. Идем на новинарску секцију где се бавим новинарством. У слободно време волим да прочитам добру књигу или да погледам неки филм.

 

 

 

 

 

Моје име је Вук Милош Петровић и ученик сам четвртог разреда Гимназије „Светозар Марковић“. Члан сам Новинарске секције и теме мог писања су углавном спортске, али планирам да их током године проширим. Циљ ми је да једног дана постанем спортски новинар и због тога сам одлучио да се учланим у ову секцију.